|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14464
|
| Название: | Методичні аспекти удосконалення стратегічного планування на торговельних підприємствах споживчої кооперації у процесі формування конкурентної стратегії Methodic aspects to improve strategic planning at commercial enterprises consumer cooperation in the formation of competitive strategy |
| Авторы: | Криворучко, О. С. Krуvoruchko, O. |
| Ключевые слова: | конкуренція конкурентна стратегія торговельне підприємство конкурентні переваги competition competitive strategy trade company competitive advantages |
| Дата публикации: | 2015 |
| Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Библиографическое описание: | Криворучко, О. С. Методичні аспекти удосконалення стратегічного планування на торговельних підприємствах споживчої кооперації у процесі формування конкурентної стратегії / О. С. Криворучко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2015. – № 3. – С. 119–124. |
| Аннотация: | На сьогодні торговельні підприємства споживчої кооперації працюють в умовах гострої конкуренції, для якої характерне насичення ринку товарами, поява все більшої кількості суб’єктів торгівлі, розширення торговельних мереж магазинів відомих українських рітейлерів, зростання рівня вимогливості покупців. Зважаючи на те, що торгівля завжди була ключовим видом діяльності для системи споживчої кооперації, пріоритетним завданням для її торговельних підприємств є обрання конкурентних стратегій, які забезпечать досягнення конкурентних переваг торговельними закладами мережі. Мета статті – розробити методичний підхід до формування конкурентної стратегії на торговельних підприємствах споживчої кооперації. Запропоновано методичний підхід до формування конкурентної стратегії торговельного підприємства споживчої кооперації у вигляді послідовності етапів, особливістю яких є врахування конкурентних переваг. Отримані результати дозволять удосконалити стратегічне планування на торговельних підприємствах споживчої кооперації. Аt present commercial enterprises of consumer cooperatives operating in highly competitive, characterized by saturation of the market with goods, the emergence of a growing number of business trade, expansion of sales networks shops of famous Ukrainian retailers, rising demands of customers. Given the fact that trade has always been a key activity for the system of consumer cooperatives, a priority for its commercial enterprises are choosing competitive strategies that will ensure the achievement of competitive advantages of commercial establishments network. To develope the methodical approach to the formation of competitive strategy in trade of consumer cooperatives. Propozed the methodical approach to the formation of the competitive strategy of trade enterprise of consumer cooperatives in the form of a sequence of steps, which is a feature of the consideration of competitive advantage. Conclusions: the results allow to improve strategic planning in trade of consumer cooperatives. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14464 |
| ISSN: | 2409-6873 |
| Располагается в коллекциях: | Серія «Економічні Науки»
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|