|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 5852 до 5871 из 12637
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Май-2006 | Наближене розв'язування комбінаторних транспортних задач | Ємець, Олег Олексійович; Парфьонова, Тетяна Олександрівна |
2006 | Наближений метод для розв'язування комбінаторних транспортних задач | Ємець, Олег Олексійович; Парфьонова, Тетяна Олександрівна |
1994 | Наближені підходи до розв'язку однієї задачі упакування | Ємець, Олег Олексійович; Пічугіна, Оксана Сергіївна |
Мар-2018 | Набуття компетенцій у сфері психологічного благополуччя при підготовці товарознавців-експертів | Тодорова, Ірина Степанівна |
2019 | Навчальна дисципліна "Економіка територій і територіальних громад" в системі підготовки економістів | Перебийніс, Василь Іванович |
19-Фев-2016 | Навчальна дисципліна «Архівознавство» в контексті формування інформаційної культури студентів. | Оніпко, Тетяна Володимирівна |
2010 | Навчальна діяльність студентів: управління якістю при організації самостійної роботи | Крещенко, Леонід Федотович; Негребецька, Любов Анатоліївна |
Мар-2015 | Навчальна практика з інформаційних дисциплін: сучасні аспекти підготовки фахівців | Ольховський, Дмитро Миколайович |
28-Мар-2020 | НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА з дисципліни «Проектування освітньої та професійної підготовки майбутнього фахівця» | Лебедик, Леся |
28-Мар-2020 | НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА з дисципліни «Проектування освітньої та професійної підготовки майбутнього фахівця» | Лебедик, Леся |
24-Окт-2018 | НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНАЖЕР З ТЕМИ «МОВИ І ГРАМАТИКИ» ТА ЙОГО ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ | Данник, О. І.; Черненко, О. О. |
2022 | Навчальний тренажер як якісний засіб забезпечення засвоєння знань здобувачів освіти | Собіборець, О. Ю.; Ольховська, О. В. |
5-Дек-2019 | НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня «магістр» | Олійник Л.Б. |
3-Дек-2019 | НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ У ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня «магістр» | Олійник Л.Б. |
16-Июл-2020 | НАВЧАЛЬНІ МУЗЕЇ У МУЗЕЙНІЙ МЕРЕЖІ ПОЛТАВЩИНИ | Романенко, В. В.; Шаповал, Л. І. |
28-Мар-2020 | Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТА ДІЯЛЬНОСТІ ФАХІВЦЯ» | Лебедик, Леся |
20-Фев-2016 | НАВЧАННЯ ЗА ФАХОМ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»: РЕАЛІЇ ТА ПІДХОДИ ДО ВДОСКОНАЛЕННЯ В КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ | Прохар, Наталія Вікторівна |
Май-2008 | Навчання персоналу як одна із ефективних форм його розвитку в сучасних умовах господарювання | Авраменко, Марина Сергіївна |
2021 | Навчання упродовж життя як стратегія розвитку європейської вищої освіти | Петренко, Ірина Миколаївна |
2016 | Нагляд за додержанням робітничого законодавства: історико-правовий аналіз законопроектів уряду УНР в екзилі періоду Ради Республіки (1921 р.) | Терела, Галина Василівна; Terela, Galina |
Отображение результатов 5852 до 5871 из 12637
|