Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике хлібобулочні вироби

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
21-Июн-2021Кафе на 90 місць у місті ПолтаваХабло, Дмитро Сергійович
2012Порівняльне оцінювання хлібобулочніх виробів дієтичного призначенняЮдічева, О. П.; Малецька, Я. М.
4-Фев-2022Формування споживчих властивостей, асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженим вмістом вологиАід, І. О.
2018Цільові орієнтири розвитку кооперативних хлібопекарських підприємств у контексті інноваційного розвитку хлібопекарської галузіШимановська-Діанич, Л. М.; Джаман, М. О.; Іщейкін, Т. Є.; Shymanovska-Dianich, L.; Dzhaman, M.; Ischeykin, T.
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь