Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Вывести на страницу:
Отображение результатов 18794 до 18813 из 18861
< назад   дальше >
Яблочные выжимки, вторичное сырье, кексы
яблука
яблука, жимолость, пюре, амарантове борошно, структуроутворювачі, в’язкість, реологічні характеристики, соуси.
яблука, пюре, обліпиха, рисове борошно, структуроутворювач, реологічні властивості, в’язкість, соус.
яблука.
яблучний сік
яблучні вичавки
ягоди
Ягоди годжі
ядерное топливо
ядра волоського горіха
ядро
ядро кооперативной игры
яєчна шкарлупа
яєчний білок
яєчник
якісна визначеність
якісна освіта
якісна оцінка ризиків
якісний коефіцієнт завантаження мережі
Отображение результатов 18794 до 18813 из 18861
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь