Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике
Отображение результатов 18794 до 18813 из 18861
Яблочные выжимки, вторичное сырье, кексы
|
яблука
|
яблука, жимолость, пюре, амарантове борошно, структуроутворювачі, в’язкість, реологічні характеристики, соуси.
|
яблука, пюре, обліпиха, рисове борошно, структуроутворювач, реологічні властивості, в’язкість, соус.
|
яблука.
|
яблучний сік
|
яблучні вичавки
|
ягоди
|
Ягоди годжі
|
ядерное топливо
|
ядра волоського горіха
|
ядро
|
ядро кооперативной игры
|
яєчна шкарлупа
|
яєчний білок
|
яєчник
|
якісна визначеність
|
якісна освіта
|
якісна оцінка ризиків
|
якісний коефіцієнт завантаження мережі
|
Отображение результатов 18794 до 18813 из 18861
|