|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике
Отображение результатов 4732 до 4751 из 18936
в'язкість
|
в впровадження інвестицій
|
В. Вернадський
|
в’їзний медичний туризм
|
в’їзний туризм
|
в’язкість
|
в᾽їзний туризм в Україні
|
В2В
|
важелі
|
важкі метали
|
вакуум
|
вакуум, гіпобаричні умови, вакуумування, пульсуючий вакуум, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, яблучний сік, жарення двостороннім способом, умови елекроосмосу.
|
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, пульсуючий вакуум
|
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, якість готових смажених виробів, структурні властивості м’яса.
|
вакуум, гістологія, м`язові волокна, тривалість обробки, мікроструктура, свинина
|
вакуум, м’ясні напівфабрикати, якість готових сма-жених виробів, структурні властивості м’яса, мезофільно аеробні і факу-льтативно анаеробні мікроорганізми, бактерії групи кишкових паличок
|
вакуумне паковання
|
вакуумування
|
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої
|
вакуумування, ультразвукова обробка, дикоросла плодово-ягідна сировина, біологічно активні речовини, функціональні напої.
|
Отображение результатов 4732 до 4751 из 18936
|