Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике солодкі страви
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 28-Авг-2020 | Використання сухого білкового сироваткового концентрату при виробництві харчової продукції | Рожновська, Катерина Александрівна |
13-Фев-2024 | Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв | Хомич, Г. П.; Подойнік, Ю. В.; Бєляк, В. В. |
13-Фев-2022 | Кафе на 52 місця в місті Золотоноша Черкаської області | Гайда, Олександра Станіславівна |
22-Июн-2020 | Кафе на 60 місць у місті Полтава | Величко, Максим Валерійович |
3-Июн-2021 | Перспективи використання «рослинного молока» в технологіях желейних солодких страв | Гередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна |
24-Апр-2020 | Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких страв | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
5-Дек-2019 | Розробка рецептур солодких страв із рисовим борошном | Чоні, Інна Володимирівна; Бакалов, А. М. |
Июн-2021 | Розробка технології солодких страв з використанням льону | Камуз, Ілона Віталіївна |
18-Апр-2019 | Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|