Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике солодкі страви

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
28-Авг-2020Використання сухого білкового сироваткового концентрату при виробництві харчової продукціїРожновська, Катерина Александрівна
13-Фев-2024Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких стравХомич, Г. П.; Подойнік, Ю. В.; Бєляк, В. В.
13-Фев-2022Кафе на 52 місця в місті Золотоноша Черкаської областіГайда, Олександра Станіславівна
22-Июн-2020Кафе на 60 місць у місті ПолтаваВеличко, Максим Валерійович
3-Июн-2021Перспективи використання «рослинного молока» в технологіях желейних солодких стравГередчук, Аліна Михайлівна; Дмітрієва, Анастасія Геннадіївна
24-Апр-2020Перспективи використання відходів журавлини у технології борошняних виробів та солодких стравХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
5-Дек-2019Розробка рецептур солодких страв із рисовим борошномЧоні, Інна Володимирівна; Бакалов, А. М.
Июн-2021Розробка технології солодких страв з використанням льонуКамуз, Ілона Віталіївна
18-Апр-2019Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь